Header

Bediening

  • De kok kan het menu aan tafel presenteren en vertellen over opbouw en samenstelling van de gerechten. Wilt u een totaal verzorgd geheel dan kan er ook voor professioneel bedienend personeel gezorgd worden.

Prijs/Kwaliteit

  • De kok bepaalt samen met u de inhoud van het menu en de prijsklasse. Zo krijgt ieder gerecht de prijs/kwaliteit verhouding die u wenst. Hierbij gaat uw thuiskok de concurrentie aan met de restaurants aan !
  • Om uw exclusieve diner nog meer cachet te geven kan onderstaande punten extra aandacht worden gelegd:

Servies en Tafellinnen

  • Niet iedereen heeft voor elke gelegenheid de juiste of voldoende spullen in huis. Mocht dit het geval zijn dan kan de kok hier zorg voor dragen. Het is zelfs mogelijk voor een bijzondere gelegenheid een bijpassend servies te laten ontwerpen. Overigens over de afwas hoeft u zich niet ongerust te maken. De keuken wordt uiteraard schoon achtergelaten.

Wijnarrangement

  • Wijnen zijn onlosmakelijk verbonden met een goede maaltijd. Advies en het bepalen van de juiste combinatie, eventueel per gerecht komt zeker ter sprake.

Inkopen

  • In overleg met u wordt het menu samengesteld waarna de kok voor de ingrediënten zorgt. Vindt u het leuk betrokken te worden bij de inkoop dan kan dit natuurlijk ook. Samen met de kok naar de groothandel, de markt, toko of specialzaak. De afspiegeling van onze multiculturele samenleving is mischien nog wel het meest terug te vinden in de hedendaagse keuken. Dus daar schrikt de kok echt niet voor terug.